På Stampen just nu

By Agneta Oledal, May 13 2017 05:05AM

Vårrundan på Kinnekulle blåste verkligen över i ordets rätta bemärkelse. Underbart väder på lördagen då vi hade besök av nästan 700 personer, härliga människor som det var roligt att träffa.

Söndagen blev kall, blåsig och regnig och vi fick i all hast möblera om. Utemöblerna kom in och formerade sig till ett trevligt café för gästerna, som fick gå in med sina tallrikar från Vänercaterings grill, eller tog en kopp kaffe från bokkaféet. Bara hälften så många hittade till oss den dagen, men det blev en trevlig dag ändå.


Veckan som som gick har ägnats åt nästa projekt: "Ingång" som invigs på lördag den 13 maj på Vigrum, utanför Lidköping. Hur kunde vi vara så dumma och hitta på mer jobb åt oss så tätt inpå ett evenemang som verkligen kräver all energi! Men Korona har jobbat på och allt har gått över förväntan. Christer konstruerade "Ingångens" stativ och byggde grunden, medan Koronadamerna kokade knallblå slamfärg och lindade ris.

Låter det konstigt? Det kanske det är också. Resultatet kommer snart att stå klart och först då vet vi om vi ska skratta eller gråta!Förhandstitt av smyckena som ska visas på Galleri Hedvig i juli
Förhandstitt av smyckena som ska visas på Galleri Hedvig i juli
Kumihimo, snoddar rill samurajernas svärd blev halssmycken
Kumihimo, snoddar rill samurajernas svärd blev halssmycken
Mattraskojan var tänkt för barnen att springa igenom eller gömma sig i
Mattraskojan var tänkt för barnen att springa igenom eller gömma sig i
Första handen läggs på "Ingång"
Första handen läggs på "Ingång"
Add a comment
* Required
RSS Feed

Web feed